top of page

Information om kursen 13 steg till frihet 

Den här kursen handlar om att blir fri från rädsla och bli närvarande i nuet.

"Bara de som lever sitt liv ögonblick för ögonblicket kan vara komplett fria från rädsla" är ett välkänt citat av Sri Mata, Amma, men det motsatta gäller också. 

Rädsla är en livsviktig känsla som hjälper djur att överleva. Människor är mer rädda för att inte duga eller för att misslyckas. Det är den rädslan den här kursen handlar om. Den uppstår ofta i barndomen.

Barn är experter på att anpassa sig till omgivningens krav och förväntningar. De utvecklar strategier. Dessa kan ses som verktyg i en verktygslåda. Om de inte längre fungerar eller blir slitna så måste de lagas eller bytas ut. 

 

Kursen består av 13 ljudinspelningar och blandar teori och praktik. Under kursens gång utforskar du dina specifika strategier och blir uppmärksam på vilka som måste ändras eller bytas ut. 

 

Kursen genomförs individuellt men handledning ges också till par och grupper. Observera att kursen inte är behandling och är upphovsrättsskyddad. Om du vill veta mer, boka gärna tid för ett möte eller ta kontakt via kontaktschemat.

Kursavgift per person: 600 kronor 

 

Handledning (45 min): 

1200 kronor (enskilda)

2000 kronor (par)

​Företag/grupper efter avtal

 

bottom of page